Вести

Награђујемо читаоце онлине курсевима обраде текста и енглеског језика

Драги читаоци,

Светски дан књиге и ауторских права се ближи, а наша кућа у сарадњи са ЛИНK групом за вас има сјајну вест.
BusinessAcademyкао чланица едукативних установа у оквиру ЛИНK групације, ове године вам пружа прилику да усавршите свој енглески или савладате вештину обраде текста, помоћу којих ћете напредовати како на личном, тако и на професионалном плану.
Уколико желите да добијете један од понуђених бесплатних курсева (енглески језик / обрада текста MS Word), потребно је да,ако сте ученик који похађа средњу школу у Осечини и или дама која је тренутно без посла, након виђене објаве дођете у Библиотеку и пријавите се. Три најбржа читаоца ће добити могућност да потпуно бесплатно похађају курс по жељи.
Уколико будете један од добитника, добићете поклон-код, помоћу којег остварујете право на бесплатан онлине курс. Након што добијени код унесете у форму која се налази на дну стране https://www.biznis-akademija.com/dan-knjige/, добићете на мејл сва потребна упутства за похађање курса.
Позивамо вас да и даље редовно читате књиге и улажете у себе јер је то знање које вам нико не може одузети, а овим акцијом желимо да вас додатно мотивишемо у томе.

Закажите недорогой анализ воды