„МУЗИКА ТРАЖИ УШИ“

окт 9, 2023

У среду, 4. октобра у научном одељењу Народне библиотеке Осечина одржан је Концерт ученика првог, другог и Припремног разреда, МШ „Живорад Грбић“ ИО Осечина, са професорком Маријом Павловић поводом обележавања Дечје недеље.

Библиотека се претворила у праву концертну дворану , док су деца из музичке школе својим талентом одушевили присутне.  Мали концерт је окупио другариће из предшколске групе ПУ „Лане“ из Осечине и родитеље. Жамор и узбуђење испунили су просторију док су деца чекала свој ред да покажу шта су научила на часовима музике.

Концерт је показао да музика има моћ да спаја људе и доноси радост. Деца су показала да су музички таленти . Надамо се да ће ова дивна традиција деце музичке школе наставити да живи и да ће инспирисати многе младе музичаре да следе своје снове.
Кад се отворе корице књиге , чини се да се отварају врата у музички универзум. . Речи постају ноте, реченице постају хармонија , а поглавља постају мелодије које се шире кроз простор библиотеке.
Нека се ова музичка бајка настави, јер кроз књиге и музику, библиотека ће увек бити ДОМ за младе таленте који желе да открију и „изразе“ свој свет.

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja