Облици и методи дигиталних комуникација (2) – друштвене мреже и Гугл учионица

јун 4, 2021

„Облици и методи дигиталних комуникација за библиотекаре – друштвене мреже и Гугл учионица“ је 25. годишњи  семинар Интернет клуба и мреже БИБЛИОТЕКЕ НАШЕГ ОКРУЖЕЊА, који је  одржан 1,2 и 3. јуна 2021. год. у тренинг центру Интернет клуба. Хотел „Врујци“, Бања Вруци. Семинару, који је окупио 40 библиотекара Србије, присуствовала је Ана Васиљевић из Библиотеке Осечина.
Почетак програма семинара био је резервисан за Доделу годишњих признања Интернет клуба. Семинар је библиотекаре упутио у овладавање вештинама коришћења дигиталних метода и техника интернет сајтова, друштвених мрежа и гугл учионице у комуникацији са младим корисницима. Циљ је био унапређење библиотечког пословања са младима у новим условима.
Програм семинара реализован је комбинацијом видео линка на скарт дисплејима најновије генерације и живе речи еминетних стручњака у овој области. Последњег дана се организован је „сајам идеја“ примељивих и свакодневном раду. Реализације скупа остварила је јединствени баланс академског и практичног курикулума из ове области. Семинар је акредитован са 6 бодова код НБС за 2020/21 годину.

 

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja