Речи које окупљају – Породица и књига у хармонији

окт 13, 2023

Осечина, 09. 10. и 11. октобар у оквиру дечје недеље уследио је наставак активности које је Народна библиотека Осечина организовала за децу, под називом Речи којие окупљају породица и књига у хрмонију. У понедељак,  09. октобра  организовали смо  „Читалачки кутак, деца – родитељи“ за предшколце ПУ „Лане“ Осечина. Уторак,  10. октобар био је предвиђен за предшколце ИО ПУ „Лане“ Пецка , прваке ОШ „Војвода Мишић“ Пецка , ППГ ПУ „Лане“ Осечина и прваке ОВЦ „Браће Недић“ Осечина,. Среда, 11. октобар је био предвиђен за другу групу првака ОВЦ „Браћа Недић“.
Ако сте мислили да је Дечја недеља завршена, није, она је продужена, јер сваки дан је посвећен деци. А ми смо открили шта значи бити део речи које окупљају породицу и књига у хармонији. Заједно смо прошли кроз врата маште и открили да је библиотека пуна неограничених могућности и да је читање права авантура која нас окупља и инспирише.
Захваљујући овом незаборавном програму, библиотека је постала епицентар породичне среће и љубави према књигама. Речи су нас окупиле , повезале и учиниле да се осећамо као једна велика породица. Јер у свету речи нема граница – само бескрајно путовање које нас окупља и чини породицу и књигу у савршеној хармонији.
На крају програма библиотекари су припремили пригодно освежење, како би се наставила чаролија заједничког дружења, разговора о књигама ,и осећај заједништва .

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja