Додељене награде најактивнијим члановима Библиотеке за 2022. годину

феб 1, 2023

У уторак 31. јануара у великој читаоници Библиотеке традиционално је  уприличен порграм свечене доделе награда и диплома најактивнијим члановима. Увидом у електронске картоне наших корисника и ове године дошли смо до података који су чланови највише позајмили књига из нашег фонда у 2022. години.

Из велике библиочиталачке породице издвојили су се у категорији предшколаца: Вања Јеросимовић, Лена Симић и Филип Алексић; од основаца:  Урош Николић, Андреа Јеросимовић, Анђела Поповић, Вук Спасојевић, Софија Јанчић, Николај Петровић  и Николина Малешевић; мећу средњошколцима то су: Слађана Јанковић, Катарина Пантелић и Јовица Петровић; а у категорији одраслих читалаца то су: Радиша Николић, Драгица Васиљевић, Милена Алексић и Јованка Петровић.

Својим наступом, свечани програм су употпунили ученици Музичке школе „Живорад Грбић“ издвојеног одељења у Осечини: на клавиру Елена Лукић и Емилија Спасић; на хармоници:  Марко Спасојевић и Михаило Тодоровић Лазић; и на виолинини: Данило Пантелић и Наталија Давидовић.

Народна библиотека Осечина негује културу читања, популарише књигу и писану реч како би деца, млади, као и старији препознали значај књиге и читања и ова годишња програмска акативност даје им велики подстицај.

 

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja