ПРЕСТИЖНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ДОПРИНОС КУЛТУРИ

апр 19, 2024

Поводом Дана општине Осечина, у уторак 16. априла 2024. у оквиру Свечане седнице председник општине Осечина Никола Томић и председник Скупштине Светозар Гачић уручили су  награду општине Осечина у области културе директорки Народне библиотеке Осечина Ани Васиљевић.

Ана Васиљевић, се истакла својим изванредним  доприносом на културној сцени, недавно је овенчана престижном општинском наградом за културу. Ово признање представља још један драгоцен додатак у низу заслужених награда које красе њену импресивну каријеру.

Кроз свој предан рад и стручност, Ана је постала неизоставна особа у унапређењу културног живота наше заједнице. Њено визионарско лидерство, креативни приступ и посвећеност култури инспиришу и подстичу људе широм региона.

Награда коју је недавно добила Ана Васиљевић истински је симбол признања за њен неуморни труд и изузетне резултате у области културе. Њена достигнућа не само да су обогатила културну сцену, већ су постала део наслеђа које ће заувек обележити идентитет наше заједнице.

Награда је признање не само Анином личном ангажману, већ и тиму људи који су подржавали и радили са њом на остваривању заједничких циљева. Ана је истинска инспирација за све нас, показујући нам да се труд, рад и љубав према култури увек исплати.

Награда коју је Ана недавно добила с` правом заузима посебно место у колекцији признања, али још важније, заувек ће остати део богате културне баштине наше заједнице.

Аутор текста: Јелица Зељић

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja