PRESTIŽNO PRIZNANJE ZA DOPRINOS KULTURI

apr 19, 2024

Povodom Dana opštine Osečina, u utorak 16. aprila 2024. u okviru Svečane sednice predsednik opštine Osečina Nikola Tomić i predsednik Skupštine Svetozar Gačić uručili su  nagradu opštine Osečina u oblasti kulture direktorki Narodne biblioteke Osečina Ani Vasiljević.

Ana Vasiljević, se istakla svojim izvanrednim  doprinosom na kulturnoj sceni, nedavno je ovenčana prestižnom opštinskom nagradom za kulturu. Ovo priznanje predstavlja još jedan dragocen dodatak u nizu zasluženih nagrada koje krase njenu impresivnu karijeru.

Kroz svoj predan rad i stručnost, Ana je postala neizostavna osoba u unapređenju kulturnog života naše zajednice. Njeno vizionarsko liderstvo, kreativni pristup i posvećenost kulturi inspirišu i podstiču ljude širom regiona.

Nagrada koju je nedavno dobila Ana Vasiljević istinski je simbol priznanja za njen neumorni trud i izuzetne rezultate u oblasti kulture. Njena dostignuća ne samo da su obogatila kulturnu scenu, već su postala deo nasleđa koje će zauvek obeležiti identitet naše zajednice.

Nagrada je priznanje ne samo Aninom ličnom angažmanu, već i timu ljudi koji su podržavali i radili sa njom na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Ana je istinska inspiracija za sve nas, pokazujući nam da se trud, rad i ljubav prema kulturi uvek isplati.

Nagrada koju je Ana nedavno dobila s` pravom zauzima posebno mesto u kolekciji priznanja, ali još važnije, zauvek će ostati deo bogate kulturne baštine naše zajednice.

Autor teksta: Jelica Zeljić

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja