Златне руке спремиле најукуснија јела

сеп 13, 2023

Златне руке спремиле најукуснија јела

  • Пробај и оцени –

У суботу, 02. септембра, на платоу Народне библиотеке Осечина, је организована занимљива наградна игра под називом „Пробај и оцени“, која је привукла велику пажњу посетилаца. У овој игри, посетиоци су имали прилику да пробају храну коју су припремиле вредне домаћице, познате по својим златним рукама.
Спонзор наградне игре био је Еуропром – наш љубичасти комшија,  познат по својим супермаркетима, који  увек излази у сусрет свим грађанима и институцијама када је то потребно. Захваљујући њиховој подржци, награде су биле обезбеђене за срећне добитнице.
Ова иницијатива је имала за циљ да промовише домаћу кухињу . Посетиоци су имали прилику да пробају различите специјалитете  које су припремале домаћице, као што су традиционална јела, колачи и слаткиши. Након пробања хране , нису изостале ни оцене публике као и мишљења о укусу и квалитету.
Атмосфера на сајму је била веома узбудљива, посетиоци су уживали у укусним залогајима и бирали своје омиљене оброке. Награде које обезбедио Еуропром – наш љубичасти комшија, додатно су учинили ову игру још интересантнијом , јер су учесници имали прилику да освоје вредне награде.
Наградна игра је била сјајан  начин да се подрже домаћице са стране , као и домаће и да се промовише квалитетна домаћа кухиња. Захваљујући Еуропрому – нашем љубичастом комшији и вредним домаћицама, посетиоци су имали прилику да уживају у укусним залогајчићима.
Награђен је колач под називом  „ружице и шапице“  Невене Антић  и   „четничка гибаница“ „Златних руку Љига“ , честитамо златним рукама ових дивних дама и захваљујемо Еуропрому на вредним ваучерима.
Изложба хране на платоу Библиотеке је била сјајна прилика да се промовишу традиционални производи .

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja